Uw gastvrouw

Jacqueline (1970), is een echte dierenliefhebster. Sinds 2004 is zij de eigenaresse van Dierenpension De Borgelinckshof. In haar kleinschalige pension komen de honden en katten op de eerste plaats. De gasten krijgen volop aandacht en beweging, zodat een verblijf in het pension een heuse vakantie voor ze is. Zij merkt dan ook dat de honden en katten met plezier weer naar De Borgelinckshof komen!

Jacqueline heeft veel ervaring met honden en katten; zij heeft eerst enige tijd in een dierenpension gewerkt en was daarna ruim 13 jaar werkzaam als dierenartsassistente. Ook heeft zij haar eigen trimsalon gehad. Zij heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, o.a.: de opleiding voor dierenpension- en asielbeheerder, dierenartsassistente, hondentoiletteren, gedragsbegeleiding voor honden met probleemgedrag en dieren-E.H.B.O. Met haar eigen honden heeft ze verschillende gehoorzaamheidscursussen gevolgd.

Zelf hebben wij 6 Oosters Korthaar katten, een Siamees, een Saarlooswolfhond en een Duitse herder. Verder woont in en om het pension onze pensionkat, Balletje.

Graag tot ziens in Dierenpension De Borgelinckshof!

Jacqueline Rijswijk